Onze top 5 populairste categorieën cadeaus Dag van de Verpleging 2021

Dag van de Verpleging 2021 is ook dit jaar weer de speciale dag op 12 mei waarop alle medewerkers in de zorg in het zonnetje worden gezet. Wat zou we zonder haar of hem moeten beginnen? Laat je waardering daarom zien en geef hem of haar op deze speciale dag een mooi cadeautje!

Dedagvandeverpleging.nl is al jaren een populair startpunt van de zoektocht naar een mooi, verrassend, origineel cadeau voor je medewerkers. Je vindt op onze site een overzicht van cadeaus van verschillende leveranciers, welke je rechtstreeks via hen kunt bestellen. We hebben een top 5 van de populairste categorieën cadeaus voor de Dag van de Verpleging 2021 van onze site voor je opgesteld.

1. Rituals pakketten
Rituals cadeaupakketten zijn al jaren het populairste cadeau voor de Dag van de verpleging op onze site. De verwenpakketten van Rituals zullen altijd met genoegen worden ontvangen door je secretaresse. Ook je mannelijke medewerker kun je de producten van Rituals geven want Rituals heeft ook voor de heren een heerlijke lijn producten.

2. Cadeau4Jou
Cadeau4Jou is al een aantal jaren een veel gemaakt keuze op de Dag van de Verpleging. De medewerkers kunnen via een feestelijke site een keuze maken uit meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten, dagjes uit, boeken, tijdschriften en goede doelen. Je medewerker ontvangt Cadeau4Jou via de e-mail. Het is daarom zeer geschikt als last-minute cadeau op de Dag van de Verpleging zelf. De bon zit, samen met een persoonlijke boodschap binnen 15 minuten in zijn of haar mailbox.

3. Bloemen
De Dag van de Verpleging en bloemen zijn al sinds het begin aan elkaar verbonden. De Dag van de Verpleging staat bij elke bloemist omlijnt in de agenda. Ons zeer uitgebreide assortiment boeketten van verschillende (online) leveranciers wordt dan ook vaak bezocht bij de zoektocht naar mooie bloemen.

4. Chocolade
Chocolade doet het altijd goed als cadeautje. Het is dan ook niet vreemd dat het bij ons als nummer 4 in de lijst staat. Via een van onze partners laat je eenvoudig de lekkerste chocolade bij je medewerkers bezorgen.

5. Kaartje
Een kaartje met een persoonlijke boodschap voor je medewerker is natuurlijk altijd leuk om te krijgen! Zoals de slogan zegt, kleine moeite, groot plezier.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00