Top cadeaus voor de verpleegsters die graag koken

Nog even en dan is het weer de Dag van de Verpleging. We zullen de komende blogs je inspiratie geven voor originele, leuke cadeaus voor de verplegers en verpleegsters op de Dag van de Verpleging. In deze blog hebben een lijstje met leuke cadeaus voor de verplegers en verpleegsters die van koken houden.

Kokende verpleegsters
Steeds meer dames, maar uiteraard ook mannen hebben als hobby koken of bakken. De vele televisieprogramma’s laten zien hoe populair het is. Dus wil je een keer verrassend voor de dag komen en weet je dat jouw secretaresse graag in de keuken staat. Maar heb je geen idee wat je haar zou kunnen geven om een keer echt goed voor de dag te komen? We hebben speciaal voor jou een leuk lijstje met verrassende kook cadeaus.

 • Betty Bossi Mashed potato maker
  De grijze Betty Bossi Mashed potato maker is een zeer efficiënte passeerzeef waarmee met weinig kracht heerlijke puree kan worden gemaakt. Vul de gadget aan de bovenzijde met gekookte aardappels en draai aan de hendel. Met een compacte afmeting van 17 cm is de mashed potato maker ruimtebesparend en snel te gebruiken. De passeerzeef wordt geleverd met recepten en een duidelijke handleiding.
 • Sushi Maker – XXL Sushi Set
  Bestelt je secretaresse graag sushi? En heeft ze geen ervaring met het maken van sushi? Met deze sushi maker van Sense of Taste maakt ze alle vormen sushi die je je kunt voorstellen. Niet alleen de standaard ronde rollen, maar deze sushi set stelt haar in staat om moeiteloos 4 unieke vormen te creëren: vierkant, driehoek, rond en in een hartje.
 • MasterClass inklapbare maatscheppenset
  Het blijft altijd moeilijk om de juiste verhouding van de ingrediënten in een recept te bepalen. En ruimte heb je altijd te weinig op je werkplek. Met deze inklapbare MasterClass maatscheppenset zijn deze ‘problemen’ voorgoed verleden tijd. Bovendien helpen ze je secretaresse ook nog eens snel en efficiënt te werken, omdat (buitenlandse) recepten niet meer omgerekend hoeven te worden. De 4-delige set bestaat uit:
  – 1 cup (250ml)
  – ½ cup (125ml)
  – ¹/³ cup (80ml
  – ¼ cup (60ml
 • KitchenBrothers Digitale Precisie Keukenweegschaal
  Is je verpleegster een echte kookliefhebber? Dan is deze KitchenBrothers digitale keukenweegschaal ideaal voor haar (of hem)! Ze weegt nauwkeurig de juiste hoeveelheden af voor haar lievelingsrecept. Of het nou gaat om gram, oz, lb of in ml, de KitchenBrothers weegschaal kan het allemaal! De keukenweegschaal is uitgerust met een makkelijk af te lezen LCD scherm, de tarra functie en schakelt na 2 min automatisch uit om batterij te besparen. Een echte must-have voor iedere kookliefhebber!
 • Ototo Eggbears eierkoker
  Met de bruine Ototo Eggbears eierkoker bewaart en kook je tot 6 eieren in een handige houder. Het mandje is vormgegeven als zes beren en aan de bovenzijde voorzien van een handvat. De Ototo eggbears eierkoker is vervaardigd van kunststof. De Ototo Eggbear eierkoker kan worden gebruikt voor het bewaren, serveren en gemakkelijk koken van eieren.
 • Boek ‘Een appel per dag’
  De 70 recepten in Een appel per dag laten zien hoe fantastisch en veelzijdig het gebruik van de appel in de keuken kan zijn. Naast het bakken van appeltaarten is er nog zoveel meer te maken met een van onze populairste fruitsoorten, de appel.
  Bovendien geeft ‘Een appel per dag’ leuke historische achtergrondinformatie, conserveringsrecepten en is het praktisch ingedeeld op diverse appelrassen. En uiteraard mogen de zeer uiteenlopende, internationale, appeltaartrecepturen in dit boek niet ontbreken!
 • Fred The Obsessive Chef snijplank
  De The Obsessive Chef snijplank is gemaakt van bamboe. Dit heeft een compacte vezelstructuur en is daardoor hard en goed bestand tegen vocht. Ook is bamboe duurzaam, milieuvriendelijk en bacteriewerend. Je reinigt de Fred The Obsessive Chef snijplank eenvoudig met warm water en afwasmiddel, droog de plank direct na het reinigen grondig af. Om het bamboe in goede conditie te houden wrijf je de plank af en toe in met plantaardige olie, bij voorkeur druivenpitolie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00